Over ProostCoaching
« Terug naar de overzichtspagina


Ellen als individuele coach
ProostCoaching slaat een brug naar het herontdekken van de innerlijke kracht. Door zelfinzicht en bewust gebruik te maken van het innerlijk weten kan die kracht herontdekt worden en tot bloei komen. Van inspiratie naar realisatie...Mijn werkwijze kenmerkt zich door ‘betrokken en oprecht geïnteresseerd’, ‘iedereen ziend’ en ‘snel in de kern komend’. Ik werk vanuit de visie dat wij mensen een groter potentieel hebben dan dat we in eerste instantie laten zien. Ons doel in het leven is om onze innerlijke kracht te ervaren en van daaruit te handelen. De begeleiding is gericht op het herontdekken van onze wezenlijke kwaliteiten en drijfveren. We verbinden ons met dat waar het ons écht om gaat en wie we oorspronkelijk zijn. Vervolgens zoeken we de belemmerende overtuigingen en overlevingspatronen, die ons tegenhouden. Door ons hiervan bewust te worden en de verbinding te houden met de eigen levenskracht, nemen we de regie en geven ons leven meer richting en betekenis. We handelen dan in vrijheid, wat ons meer passie en levensvreugde brengt. Dit geldt zowel voor teams als individuen.

Mijn werk wordt door klanten vaak gewaardeerd als ‘diepgaand, ‘zinnig’ en ‘transformerend’. In de gesprekken onderzoeken we samen waar het werkelijk om draait. Hierin komt het helder weten en zien op alle niveaus vrij.  Ofwel, er wordt contact gemaakt met het innerlijk weten. Je ontdekt wat er in de praktijk nodig is en maakt keuzes die richting geven aan je werk en je leven.
Er is altijd beweging en niet zelden een diepgaande en merkbare verandering!

Ben je bereid om naar jezelf te kijken en contact te maken met waar het je ten diepste wezen, werkelijk om gaat en dat door te vertalen naar de praktijk, werk en privé? Wees dan van harte welkom!

Ellen Proost
Stel een vraag »