Klantervaringen
« Terug naar de overzichtspagina


Wat klanten zeggen

"Ellen is een prettige persoon en een zeer goede coach. Ze is concreet, duidelijk, luistert goed en aandachtig naar wat nodig is om vervolgens snel tot een scherpe vraagstelling te komen. Ik zet Ellen graag in op de zwaardere trajecten."
Annet Dijksterhuis, Manager HR en Bedrijfsbureau Axioncontinu

"Uit ons teamtraject is veel meer gekomen dan wij hadden durven dromen. Ellen creŽert een veilige omgeving waarin ieder teamlid tot zijn recht komt. We zijn in de afgelopen maanden als team hechter, opener en eerlijker naar elkaar toe geworden. De rollen zijn nu duidelijker en we staan samen sterk. We hebben ook een betere uitstraling naar buiten gekregen.Ellen is een volhouder, houdt het gewenste resultaat voor ogen en is toegankelijk. Bovenal is zij intuÔtief en heeft veel mensenkennis."
Helma Kemp, coŲrdinator FinanciŽle Administratie Axioncontinu

"Bij Ellen kom je echt tot je recht. Zelfs in trajecten met grote teams is ze in staat iedereen te zien en aan bod te laten komen. Het effect daarvan is dat medewerkers naar zichzelf durven te kijken en naar hoe ze zich verhouden tot de rest van het team. Verder heeft Ellen mij laten ervaren hoe belangrijk het is om eerst als vestigingsmanager door een veranderingsproces te gaan en daarna het team."
Ellen Merkens, Vestigingsmanager In de Dennen, Warande

"Ellen kan als geen ander de top met de bodem verbinden. Management en medewerkers krijgen inzicht, handvatten, communicatiemiddelen en een concreet stappenplan aangereikt waar iedereen zich in kan vinden."
Rutger Beekelaar, Senior Business Manager

ďMijn coachingsgesprekken met Ellen waren altijd heel bijzonder. Ze raakten me op zoveel verschillende lagen en brachten echt iets in beweging. Ik voelde me 'verlicht' daarna, minder zwaar, alleen al in hoe ik me bewoog. Ellen is in staat om af te stemmen op al die verschillende niveau's. Ze voelt, 'leest' en weet er vervolgens woorden aan te geven en de inzichten door te vertalen naar de praktijk."
Lonne van Mourik, Locatiemanager Lievegoed

"Met hulp van Ellen heb ik mezelf beter leren kennen. Ongewenste patronen uit het verleden heb ik leren herkennen. Ik kan nu beter afstand nemen van bepaalde gevoelens en ik kan daardoor veel duidelijker beslissingen nemen."
Sylvia Wesselink, Teamleider Vrouw & Baby UMC Utrecht

Stel een vraag »